Procurila izjava Đorđa Rađena o dokazima u slučaju ‘David Dragičević’: Učinio sam sve što su inspektori od mene tražili

Rađen je naglasio i da se sva komunikacija isključivo vodila putem vibera, te da su inspektori od njega tražili da što brže dođe do tih snimaka i da ih preda, “jer tužilac vrši pritisak na njih da se što prije dostave”

Nakon hapšenja Alena Kukića, prvog u nizu osumnjičenih koji su učestvovali u prikrivanju dokaza u slučaju smrti Davida Dragičevića, te nakon njegove izjave po čijim nalozima je to činio, Advokatskoj kancelariji Dradan Stupar – Aleksandar Čorni izjavu je dao i Đorđe Rađen.

Podsjećamo, Kukić je u svojoj izjavi rekao da je “uništavao video-fajlove i snimke video-nadzora po direktivi Đorđa Rađena”. Rađen, pak, u svojoj izjavi navodi da je sve radio onako kako su od njega tražili inspektori Karanović i Purišić, a između ostalog tražili su i da “obezbijedi lice koje može skinuti sadržaj sa sigurnosnih kamera”.

Rađen u svojoj izjavi dalje navodi: “Što sam i uradio angažujući Alena KUkića, mog komšiju iz ulice Velibora Jajetovića Janje”.

Naglasio je i da se sva komunikacija isključivo vodila putem vibera, te da su inspektori od njega tražili da što brže dođe do tih snimaka i da ih preda, “jer tužilac vrši pritisak na njih da se što prije dostave”, piše Depo portal.

Šta je sve Rađen iznio u svojoj izjavi pročitajte u priloženom dokumentu.

Foto: Depo portal

Možda vam se svidi

Leave A Reply