Problemi u vezi koji to zapravo nisu

Umjesto nepotrebnog dramatiziranja, sagledajte stvari iz prave perspektive…

Previše slobodnog vremena provodite zajedno, a premalo sami sa sobom. Smatrate da trebate što više vremena svakodnevno provoditi zajedno i to je u redu, ali to može uzrokovati probleme u vašoj vezi. Ako mu dosađujete, postat ćete mu naporni i nezanimljivi, dok ćete mu, ako imate neke druge hobije i aktivnosti izvan veze, biti još privlačniji. Pronađite ravnotežu između vremena provedenog zajedno i vremena kada ste udaljeni jedno od drugoga, ali posvećeni sebi, piše Cosmopolitan.hr.

Prigovarate mu zbog nečega na dnevnoj bazi. Rečenica “Trebamo razgovarati!” kod svakog muškarca uzrokuje panični napad. Vjerovatno ste primijetili da muškarci ne vole kad im prigovarate za svaku sitnicu. Izbjegavajte osuđivanje i objasnite mu kako njegovo ponašanje djeluje na vas. Recite svom partneru što nije u redu, jer je svima njima cilj usrećiti vas, ali ponekad ne znaju kako u tome uspjeti. Neke djevojke mogu prigovarati danima, a iako su muškarci shvatili svoju grešku, one će se povremeno vraćati na nju. Pogađate, to je veliki ‘no-no’!

Povrijeđeni ste čim se njegovo mišljenje razlikuje od vašega. Jeste li se ikada zapitali koliko ste vremena potrošili uvjeravajući svog frajera da ste baš vi u pravu, a ne on? Ako ste izgubili puno vremena, niste jedini. U većini veza postoji takav problem i vodi se stalna borba što rezultira manjkom razumijevanja, pa čak i prekidom. Možda je vrijeme da se prestanete nadmudrivati i počnete uživati jedno u drugome.

Želite različite stvari. U kvalitetnoj vezi morate početi poštovati i njegove želje i shvatiti da niste uvijek vi najvažniji. Zastarjelo je shvaćanje da su frajeri ti koji bi se trebali stalno truditi oko nas i ispunjavati naše želje, a cure to često zloupotrebljavaju. Odvagnite prioritete – želite li zadovoljiti samo svoje potrebe ili želite da i vi i vaš frajer budete podjednako zadovoljni? (Tuzlanski.ba)

Možda vam se svidi

Leave A Reply