Prijetio da će skočiti sa zgrade, pa sišao sa krova i mirno odšetao

0

Muškarac koji je se nalazio na krovu zgrade u Zadru i prijetio da će se baciti, sišao je sa krova i mirno odšetao, prenose hrvatski mediji.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na trgu su osim policije bili vatrogasci i kola hitne pomoći, a bio je pripremljen i napuhani ‘balon’ za slučaj da muškarac odluči skočiti.

“Zadarski” prenosi da na višem dijelu zida postoji i prozor, te su na pregovore s muškarcem došli načelnik Prve policijske stanice Zadar Elvis Perinčić i pomoćnik za krim policiju iz iste stanice Marin Mrkić. Muškarac je šetao krovom i ljutio se na ljude koji ga gledaju sa trga, a na trenutke je razgovarao sa policijom.

Ljudi, pa mi smo se upravo sreli na stepenicama te zgrade, ja sam išao po parkirnu kartu u ‘Obalu i lučice’, a on je lijepo mirno silazio. Još mi je rekao ‘Bog’. I ja sam njega pozdravio. Da, onaj sa krova, u kaputu, izbrijan s obje strane glave – rekao je čovjek.

“Zadarski hr”. je pitao policiju imaju li policijske službenike i sa druge strane Medulićeve. Vrlo brzo u ‘Obalu i lučice’, došli su policijski inspektori. Tamo ih je radnik odveo do dijela krova i prozora kojima se muškarac spustio i mirno sišao.