PRIJE 3 GODINE SATAROM JE UBILA MAJKU I BABU! Sada je protiv nje podnijeta prijava za NOVI ZLOČIN!

Glumici Teodori Viktorović (43), koja je na robiji u ženskom zatvoru u Požarevcu zbog ubistva majke i babe 2015. godine u stanu na Vračaru, pronađeno je 3,6 grama heroina, koje je krila u analnom otvoru, prenosi “Espreso“.

Zatvorski čuvari primijetili su prije desetak dana da se Teodora čudno ponaša i riješili da je podvrgnu kontroli.

Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je pregledom posumnjano da je paketić s drogom sakrila u anusu!

– Viktorovićeva je prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gdje su joj hirurzi iz anusa izvadili providnu kesicu s praškastom materijom braon boje. Vještačenjem je utvrđeno da je u pitanju 3,6 grama heroina. Otkrivena droga predata je policiji – kaže izvor.

Sagovornik dodaje da je protiv Teodore podnijeta odgovarajuća prijava, a da dalja istraga treba da utvrdi ko joj je doturio drogu u zatvoru.

Teodora služi kaznu od 20 godina zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u njihovom stanu na Vračaru u Mileševskoj 33. Prije tačno četiri godine, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lijekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju. Nakon toga je sjela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomjesečna kćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

– Majka i baba su uvijek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrijem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dijete i u tom trenutku nešto u meni je puklo – ispričala je Teodora nakon što je uhapšena.

Deda i tetka glumci

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu “Povratak lopova”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply