Prelijepe djevojke i mladići: Održan casting za 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Jesenska modna groznica zavladala je Sarajevom. U novembru počinje 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

Povodom ovog najvećeg modnog događaja, koji organizuje Udruženje manekena i modnih kreatora BiH danas se na castingu od 14-18h u Panoramskoj sali hotela Hills predstavilo oko 200 mladića i djevojaka iz cijele BiH.

Odabrani modeli imaju profesionalno držanje, odličan manekenski hod te profesionalne modne fotografije, jer je to nešto na temelju čega modni dizajneri mogu zaključiti kolike su mogućnosti određenog modela i koje su njegove mogućnosti transformacije. Djevojke koje su došle na kasting morale su biti prirodne, bez šminke.

Manekenima koji su izabrani da nose revije u sklopu 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo pruža se prilika za svjetskom manekenskom karijerom…

Stoga, nastup na bh sedmici mode svakako predstavlja prestiž kako za modele, tako i za modne dizajnere, frizere, make-up artiste…

Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Europi, je izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.

Bh ljubiteljima mode biće predstavljene kolekcije poznatih bh kreatora, kao i gostiju iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Možda vam se svidi

Leave A Reply