Predstavljene luksuzne patike posvećene kralju popa

Kako bi odao počast prerano preminuloj zvijezdi od čije je smrti prošlo već devet godina, dizajner Giuseppe Zanotti je povodom Jacksonovog 60. rođendana dizajnirao ekskluzivnu kolekciju patika u saradnji sa fondacijom koja brine o njegovoj ostavštini.

Modeli su predstavljeni u srijedu, na glamuroznoj rođendanskoj proslavi u Las Vegasu, a predstavili su ih Paris i Prince Jackson svojom verzijom slavnog moonwalk plesa.

Patike su dostupne u tri boje – bijeloj, crnoj i srebrnoj – i ukrašene su natpisom TRIBUTE od Swarovski kristala, dok je na jednoj od kopči urezano ime kralja popa.

  • S obzirom na to da se radi o ograničenoj kolekciji od samo dvije hiljade pari, svaki je označen jedinstvenim brojem te će se po cijeni od 1.295 dolara podavati u odabranim Giuseppe Zanotti buticima.

    Kolekciju prati i jedan posebniji model na kojem su Swarovski kristali zamijenjeni rubinima i pravim crnim dijamantima i taj će skupocjeni par biti prodat na aukciji u novembru, a novac od prodaje namijenjen je dobrotvornom udruženju The Elizabeth Taylor AIDS Foundation. (elle.hr)

    Možda vam se svidi

    avatar