Predstavljamo: Kandidati Narodne stranke Radom za boljitak Kakanj

Nakon što smo objavili JAVNI POZIV za političke subjekte koji gravitiraju na područja Općine Kakanj, kako bismo putem besplatnog oglašavanja predstavili kakanjske kandidate za predstojeće “Opće izbore 2014″, krenuli smo u realizaciju iste.

Želja nam je da bosanskohercegovačkoj javnosti predstavimo kandidate koji dolaze iz Kaknja, a koji će se naći na listama za Kantonalnu Skupštinu ZDK, Federalni i Državni parlament.

S tim u vezi, upućujemo poziv svim političkim subjektima koji djeluju na području općine Kakanj da nam najkasnije do 5.septembra/PETAK dostave imena svojih kandidata, sa kratkom biografijom (5-6 rečenica) i jednom fotografijom (poželjno u elektronskoj formi minimalne velličine 650×355 pixela), kako bismo iste predstavili na stranicama kakanj-x portala

Materijale mogu proslijediti sve stranke na području Općine Kakanj BESPLATNO na e-mail redakcija@kakanj-x.com.

Parlament Federacije BiH

Sead Solbic

Šolbić Sead, dipl. ecc.

Rođen sam 07.05.1956.godine u Vrtlištu opština Kakanj. Osnovnu i srednju školu završavam u Kaknju, a Ekonomski fakultet završavam u Zenici – Univerzitet Sarajevo.

Certifikate SAMOSTALNOG RAČUNOVOĐE, OVLAŠTENOG REVIZORA I INTERNOG REVIZORA završavam u Sarajevu.

Svoj radni vijek obnašao u Osnovnoj banci Zenica – filijala Kakanj, Termoelektrani Kakanj Ćatići, DP Šumarstvo Kakanj, Toplane Sarajevo i trenutno radim u kantonalnom zavodu za zapošljavanje Ze- Do kantona Zenica. Oženjen i otac dvoje djece.

Kantonalna Skupština ZDK

Gordana Tomic

Tomić Gordana, dipl.ecc.

Rođena u Kaknju 20.03.1961.godine. Osnovnu i srednju školu završava u Kaknju, a zvanje dipl. ecc. stiče na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Trenutno živi i radi u Srednjoškolskom centru u Kaknju, gdje predaje grupu predmeta ekonomske struke. Udata i majka troje djece.

Mirzet Odobasic

Odobašić Mirzet, SSS- varioc

Rođen 10.08.1964.godine selo Hođići opština Kakanj. Završio osnovnu i srednju školu u Kaknju, a trenutno je registrovan kao poljoprivredni obrtnik. Od prije par mjeseci vodi poljoprivredno udruženje Kakanj u kojem je i predsjednik. Oženjen i otac troje djece.

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.