Pratit će ih problemi sve do 20. marta 2019.: Ova 4 horoskopska znaka imaju težak period tokom sezone Riba

Budući da su Ribe možda najsloženiji znak u Zodijaku, njihova sezona može biti vrlo teška za neke znakove, piše “Ženski magazin“.

Ako ste na ovoj listi, pripremite se, jer vas čeka buran period.

Ovan
Možda se osjećate kao da imate manje energije nego obično. Treba vam neka strast, koja se vjerovatno neće pojaviti. Međutim, ne dozvolite da vas ovo savlada. U ovom periodu dajte sebi potreban odmor.

Koristite ovu sezonu da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom i istražite svoje sposobnosti. Uzmite vremena za sebe, jer će uskoro sve proći.

Lav
Ovaj period će biti zaista emotivan i vjerovatno će doći do fizičkih i intimnih problema. Moguće je da imate ozbiljnih problema s dugovima, porezima ili nekom vrstom nasljeđa.

Pokušajte da ne mislite previše o tome. Uzmite vremena za sebe i zapamtite – ne morate stalno biti pozitivni. Ima vremena i mjesta za sve.

 

Strijelac
Za većinu Strijelaca, 2019. je do sada bila odlična. Ali sezona Riba će biti malo drugačija. Primijetit ćete da se vaše raspoloženje mijenja češće nego obično i osjećat ćete se kao da ste na pogrešnom mjestu.

Pobjedite ovaj period i napunite baterije jer ćete se vrlo brzo vratiti u igru.

Vodolija
Iako ovo za vas neće biti najgori period u godini i dalje će biti nekih komplikacija. Važno je razmisliti o svom zdravlju, budžetu i odnosu s novcem.

Takođe, tokom ovog perioda bi trebalo da dobro razmotrite vašu vrijednost. Imate li dobar odnos s ljudima koji su vam najbliži?

Ne dozvolite da vas drugi iskorištavaju.

Možda vam se svidi

Leave A Reply