Poznata bh. voditeljica Maja Čengić doživjela saobraćajnu nesreću

Maja Čengić, poznata TV voditeljica, koju gledaoci na državnoj “BHRT” televiziji mogu gledati krajem vikenda u emisiji “Konačno petak”, doživjela je saobraćajnu nesreću.

“Ovo se desi kada voziš oprezno, 45km/h, ne konzumiraš alkohol, nisi na telefonu i naleti pijana budala sa dva promila alkohola u krvi, pretiče na punoj liniji i ide direktno u tebe. Nakon tog silnog udarca i okretanja samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi… Hvala Bogu pa smo i moja Lejla i ja dobro fizički, ali uz ogromne traume od idiota zbog kojeg smo u sekundi, bez imalo vlastite krivice mogle biti mrtve”, napisala je Maja Čengić na svom Facebook profilu, dodavši:

“On je uhapšen i vjerujem već pušten na slobodu i samo je pitanje dana/noći kada će neku narednu žrtvu konačno i ubiti! Hvala svima koji su nam sinoć pomogli, posebno Gogiju i njegovoj supruzi koji su bili uz nas dok smo čekale pomoć naših najbližih.

P.S. Molim vas, hapsite i doživotno oduzimajte vozačku dozvolu ubicama na cesti”, napisala je Maja Čengić, navodi “Hayat“.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply