Poznat razlog otmice dječaka u Srbiji, objavljeni snimci kuće u kojoj je pronađen

Šok, strah, krvave usne, ogrebotine po licu i tijelu – ukratko bi bio opis 13-godišnjeg Petra Mitrovića, otetog u subotu uveče, u trenutku kada je policija provalila u napuštenu kuću u Belegišu u kojoj su ga otmičari držali u nehumanim uslovima više od 20 sati.

Snimci nadzornih kamera doveli su do hapšenja dvojice muškaraca koji su, informacijama koje su pružili, suzili krug osumnjičenih. Policajci su zatim, za manje od 20 sati , uspjeli da lociraju napuštenu kuću kod Belegiša, u kojoj su sumnjali da se nalazi oteti Petar Mitrović, piše “Blic“.

Po mrklom mraku su se probili kroz šiblje i korov u koji je obrasla kuća i upali u nju. Tamo su zatekli dječaka koji je bio u stanju šoka. Imao je lakše povrede po glavi i usnama, kao i ogrebotine po tijelu. Sa njim je bio i Lazar Jovišić. On nije uspio da pruži otpor policajcima i odmah je uhapšen, a ubrzo potom i još tri osumnjičena muškarca.

Kao mogući motiv otmice zasad se navodi sticanje materijalne kosristi, koju bi Marko Jovišić, njegovi sinovi i Aleksa Mrđa (18) ostvarili ucjenjivanjem Petrovih roditelja, koji važe za jedne od imućnijih u Staroj Pazovi.

“RTS” je objavio snimak objekta u kojem je dječak proveo više sati prije nego što je pronađen.

Možda vam se svidi

Leave A Reply