Poziv za učešće na sportskoj manifestaciji: Biznis liga u malom nogometu “KAKANJ 2016”

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj organizuje Biznis ligu u malom nogometu “KAKANJ 2016”. Liga će se odigravati u Sportskoj dvorani Kakanj od 27.03.do 29.05.2016 godine.

Biznis liga ima za cilj da kroz sistem takmičenja u malom nogometu zaposlenim građanima obezbjedi kontinuirano bavljenje tjelesnom aktivnošću.Na taj način utičemo prije svega na zdravstveni status zaposlenih, jačanje međuljudskih odnosa u kolektivu što na kraju dovodi do bolje produktivnosti na poslu.Također na ovaj način želimo potaknuti druženje, rekreaciju, zabavu i razmjenu najboljih iskustava poslovnih subjekata.Neki će igrati, neki navijati ali navažnije, svi će se zabavljati, te će time graditi zdravi timski duh koji će omogučiti preduzeću/firmi još uspješnije poslovanje.

Pravila i propozicije su prilagođeni rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 14 igrača).Utakmice se igraju dva poluvremena u trajanju od 15 minuta. Takmičenje je planirano da se odvija u tri faze: prva i druga faza je

takmičenje po grupama po bod sistemu, a treća faza su finalni susreti (polufinale i finale). Ekipe se prijavljuju na pripremljenom obrascu koji se može dobiti u prostorijama uprave JU Kulturno-sportski centar Kakanj svakim danom u vremenskom periodu od 07:30 do 15:30, a također se može po zahtjevu dobiti i na željeni fax i e-mail.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 032/771-920

Prijavljeni igrači moraju biti isključivo zaposlenici firme koju predstavljaju. Dozvoljeno je da jednu ekipu čine radnici iz dvije manje firme, kako bi se dala mogućnost i radnicima iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju. U ekipi može biti jedan vanjski saradnik u slučaju ako nisu dvije ekipe spojene i ta osoba ne smije biti profesionalac (ne smije biti registrovan pri NS BIH).

Spiskovi ekipa se moraju zaključiti do početka izvlačenja, a za svaku naknadnu prijavu ekipa plaća po jednom prijavljenom igraču administrativni trošak od 50 KM. Rok za prijave ekipa je do 22. marta, a termin izvlačenja je 24. mart u 16:00 sati u kuglani koja se nalazi u sklopu

Sportske dvorane Kakanj, Nakon prijave sve ekipe će preko svojih predstavnika dobiti striktne propozicije takmičenja, kako bi se takmičenje moglo odvijati lakše i što regularnije.

KOTIZACIJA PO EKIPI IZNOSI 200 KM

Na svim utakmicama će biti obezbijeđeni profesionalni suci, zapisničar, fizičko osiguranje, fotograf, semafor i medicinska ekipa. Biznis liga će također biti medijski pokrivena (službena i Facebook stranica JU KSC, NTV IC, Radio Kakanj, kakanjski web portali). Za tri prvoplasirane ekipe obezbijeđene su vrijedne nagrade. Ovim putem pozivamo sve privredne subjekte (preduzeća, firme) te sva pravna i fizička lica da svojim učešćem uveličaju ovu sportsku manifestaciju

Želimo Vam dobrodošlicu i puno sportske sreće.

Važniji datumi

22.03.2016. – krajnji rok registracije ekipa za takmičenje

24.03.2016. 16:00( objekat kuglane) – izvlačenje takmičarskih brojeva

27.03.2016. – početak BIZNIS LIGE“Kakanj 2016“

JU KSC Kakanj

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar