Poziv privrednim subjektima: Pomozite odlazak reprezentativca BiH Ahmeda Krnjića na Evropsko prvenstvo

Četvrtak, 6. august 2015. godine: U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre danas je upriličen sastanak  sa Ahmedom Krnjićem, uspješnim kakanjskim sportistom, šesterostrukim prvakom BiH u kickboxingu, dvostrukim prvakom zemlje u boksu, svjetskim viceprvakom u kickboxingu nakon što je zbog povrede morao predati finalni meč u italijanskom Riminiju, osvajačem Balkanskog kupa i bronzanim sa Svjetskog kupa “Vojvođanska zlatna rukavica” u boxu.

Tema razgovora bio je rješavanje problema nedostatka novčanih sredstava koja su potrebna kako bi Ahmed u periodu od 22. do 29. augusta nastupio na Evropskom juniorskom prvenstvu u San Sebastijanu u Španiji u sastavu reprezentacije BiH u disciplini K-1 do 91 kg.

Općina Kakanj je izdvojila određeni novčani iznos za tu svrhu, a ovom prilikom upućujemo poziv privrednim subjektima, ne samo onima iz Kaknja, nego općenito svim privrednim subjektima, posebno onima od državnog značaja obzirom da se radi o odlasku reprezentativca BiH na veliko takmičenje, da pomognu na način da obezbijede dio sredstava.

Sve informacije u vezi uplate se mogu dobiti u Općini Kakanj, kontakt osoba Samir Lušija (032/771-824). (Press Općine Kakanj)

Možda vam se svidi

Comments are closed.