Poziv preduzećima ,obrtnicima registrovanim na području općine Kakanj

JU Služba za zapošljavanje ZDK u saradnji sa Savezom udruženja poslodavaca ZDK, čije je Udruženje poslodavaca općine Kakanj član,organizuje: “Prezentaciju pet (5) programa podsticajnih mjera za pošljavanja i samo za pošljavanja“.

Prezentacija će se održati u petak 26.02.2016.godine u 14.00 sati, u Sali Općinskog vijeća Kakanj
(zgrada Općine Kakanj).
Prezentacija će se održati u svih 12 općina ZDK. Cilj prezentacije je da se poslodavci u svih 12 općina Zeničko – dobojskog kantona upoznaju sa programima podsticajnih mjera za pošljavanja i samo za pošljavanja koje će u narednom periodu provoditi JU Služba za zapošljavanje ZDK.
Upravo zbog toga, JU Služba za zapošljavanje ZDK želi u saradnji sa Savezom udruženja poslodavaca ZDK organizovati ove Prezentacije kako bi što veći broj poslodavaca iz svih općina Zeničko – dobojskog kantona dobio konkretne informacije o ovim programima.
Kako bi dodatno pojasnili sve nejasnoće u svezi pet programa poticajnih mjera upošljavanja i
samoupošljavanja na navedenim sastancima u svim općinama ZDK će prisutvovati:
1. Direktor JU Služba za zapošljavanje ZDK, gdin. Marinko Kelavić,
2. Predstavnik Odsjeka za zapošljavanje JU Služba za zapošljavanje ZDK,
3. Šef biroa rada Kakanj, gdin. Mahir Marušić.
Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar