Potresna ispovijest majke: “Moje dijete su nazvali čudovištem, govorili su da je ubijem”

0

Naime, ona je to učinila kada je shvatila koliko ljudi umiju da budu okrutni, a to je saznala dok je sa djetetom bila u crkvi. Užasan komentar za svoje dijete ova majka je čula upravo od jedne majke.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Bili smo u crkvi i žena pored nas rekla je svojoj kćerki da ne gleda Lunu jer je ona čudovište. Tog dana sam odlučila da ćemo je operisati – rekla je za Dejli mejl.

Ona i njen suprug Tijago su tada krenuli u potragu za ljekarima koji mogu da pomognu maloj Luni. Pomoć su potražili i preko interneta.

Međutim, takve operacije su u SAD izuzetno skupe, oko 500.000 dolara i zdravstveno osiguranje ih ne pokriva. Osim toga, i nakon njih bi na djetetovom licu ostali ožiljci.

Kerol, koja je iz Brazila i preselila se na Floridu kada se udala za svog drugog muža nakon prvog braka bez djece, rekla je da je Luna njena “čudesna beba” jer je dugo pokušavala da ostane u drugom stanju. Međutim, sada je morala da nađe rješenje kako bi njena kćerka imala normalan život.

– Otišla sam u Boston, Čikago i Njujork pokušavajući da nađem rješenje za nju – rekla je Kerol.

Rješenje se pojavilo samo, kada je jedan ruski ljekar vidio Lunu preko interneta i stupio u vezu sa Kerol.
Pokazao joj je rezultate operacija svojih prethodnih pacijenata i Kerol i Tijago su na kraju odlučili da odu u Rusiju sa Lunom na mnogo manje agresivne procedure i osam operacija umjesto čak 80 koliko bi ih imala u SAD.

Tamo je Luna već podvrgnuta prvoj operaciji, za koju je rečeno da je bila uspješna.

Ipak, porodica mora da plati i naredne operacije, pa je otvorila nalog na stranici za prikupljanje sredstava “GoFundMe”.

Kako je rekla i dalje se suočava sa užasnim komentarima upućenim Luni.

Neko joj je preko Instagrama napisao da je Luna užasna i da bi najbolje bilo da je ubiju.

– Za mene je Instagram bio i dobar i loš istovremeno. Ponekad bih se zbog njega osjećala bolje, a ali bih nekad i plakala po čitav dan – rekla je ona.

Ali Kerol je odlučna da izliječi Lunu i zbog opasnosti da joj se razvije karcinom ako mladež ne bude uklonjen, ali i maltretiranja sa kojim bi se njena kćerka sigurno suočavala kasnije u životu, prenosi “Srpska“.