Posinak Barbre Streisand je beskućnik koji rovi po smeću kako bi našao hranu

0

Njegova holivudska porodica vrijedi blizu 500 miliona dolara, no problematični beskućnik koji je posinak pjevačice Barbe Streisand, dane provodi na klupi i roveći po smeću kako bi pronašao hranu.

Jess Brolin, sin glumca Jamesa Brolina, nedavno je fotografisan kako rovi po kanti za smeće u mjestu Ojaiju u Californiji. Jess je izgubio stan koji je plaćao 800 dolara mjesečno 2011. godine i sada živi na ulici. Četrdesetjednogodišnjak spava u napuštenim objektima koja su udaljena 128 kilometara od doma njegove milionerske porodice.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kada mu je majka, prva Jamesova žena, poginula u saobraćajnoj nesreći 1995. godine, dobio je nasljedstvo od kojeg je živio, a potom je završio bez feninga i na ulici.

“Nekada spava napolju, nekada na klupi, gdje god može pronaći mjesto za prenoćište. Zna biti vrlo hladno tokom noći u ovoj dolini. To je srceparajuća situacija”, rekao je izvor blizak Jessu za Mirror.

Glasnogovornik Brolin porodice kazao je kako su oni učinili sve što je u njihovoj moći da pomognu Jessu.

“Ponudili smo mu pomoć i našu podršku i to ćemo nastaviti raditi. Volimo ga mnogo i želimo najbolje za njega”, rekao je.

(Klix.ba