Poruke sa provladinih protesta u Banjaluci: Dragane, nisi sam, uz tebe smo

Na parkingu kod banjalučkog parka “Mladen Stojanović” održava se provladin skup koji je počeo obraćanjem Milorada Savića Čiče, ratnog komandanta iz Republike Srpske. Na okupljanje došli su brojni ratni veterani.

“Poslije četvrt vijeka borbe za Republiku Srpsku ovdje smo da izrazimo našu podršku našoj Republici Srpskoj i njenim institucijama što je bio naš ratni cilj. Istini za volju, RS je stvorena voljom srpskog naroda”, rekao je Savić, izvještava “N1“.

Osim podrške Republici Srpskoj, izrazio je podršku i ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču koji je na sjednici Narodne skupštine RS u ponedjeljak udario poslanika PDP-a Draška Stanivukovića.

“Dragane, nisi sam. Uz teebe su tvoji policajci saborci, uza te su oni koji su te izvlačli teško ranjenog iz boja, uza te su ratni komandanti brigada. Samo naprijed”, riječi su ovog ratngo komandanta.

Kazao je kako su na djelu “ogromni napadi na legendu, heroja i junaka Republike Srpske, pukovnika Dragana Lukača”:

“Onaj ko radi može i da pogriješi. Sve probleme u jednom civiliziranom društvu treba demokratski sa konstruktivnim dijalogom rješavati kroz institucije, a ne vulgarizmom i razbojništvom po ulicama i skupštinama.”

Milorad Savić, zvani Čiča naglasio je da je na sceni “specijalni rat protiv RS.”

Izvor

Možda vam se svidi

Leave A Reply