11.8 C
Kakanj
Petak, 7 Maja, 2021

Poruka iz Kaknja: Amele uz tebe smo ma kakav rezultat u Pekingu bio

Na Svjetskom prvenstvu u atletici koje će se održati od 22. do 30. augusta u Pekingu Kakanjac Amel Tuka nastupa u subotu, 22. augusta, u kvalifikacijama koje počinju u rano jutro po bh. vremenu, u 5.50 sati. Polufinale na 800 metara zakazano je za nedjelju, 23. augusta, u 14.15 sati po bh. vremenskoj zoni. U slučaju plasmana u finalnu utrku Amel Tuka će nastupiti u utorak, 25. augusta, a početak trke je predviđen u 14.55 h.

Našem sugrađaninu  Amelu upućujemo izraze podrške pred njegov nastup uz poruku:

“Priželjkujemo medalju, ali imaš našu podršku ma kakav rezultat bio jer si ti već naš šampion, ne samo zbog prethodnih rezultata, nego i zbog tvoje ljubavi i odanosti domovini BiH i tvom gradu Kaknju”.

Nastupe Amela Tuke i drugih atletičara gledat ćemo na malim ekranima zahvaljujući Općini Kakanj, Tvornici cementa Kakanj i FACE TV koji su se pobrinuli oko otkupa prava prenosa.

Najznačajniji sportski događaj u svijetu, Svjetsko prvenstvo u atletici 2015, koje će se od 22. do 30. augusta održati u Pekingu, na FACE-u će komentarisati Marjan Mijajlović i Sabahudin Topalbećirević. Mijajlović i Topalbećirević će vam od jutra do večeri donositi najznačajnije vijesti i rezultate iz svijeta kraljice sportova.(Press Općine Kakanj)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO