Poput Pamele: Neprepoznatljiva glumica iz serije “Spasilačka služba”

Pamela je mudro iskoristila tu slavu i godinama nakon prikazivanja serije i dalje uživa u toj popularnosti, dok je danas 50-godišnja Yasmine nestala iz javnosti.

Yasmine je uglavnom glumila u televizijskim filmovima, a pozornost javnosti opet je privukla 2001. godine kada je uhićena zbog posjedovanja kokaina.

Bila je nesretna zbog brojnih neuspjeha i pokušala je utjehu pronaći u drogi i alkoholu. Bila je i na odvikavanju od droge i alkohola te se kasnije povukla povukla iz Hollywooda, piše Večernji.

Danas biste teško prepoznali Yasmine jer je nabacila podosta kilograma viška i samo je sjena seks simbola koji je nekad bila.

View this post on Instagram

One of the strongest #memories of my #childhood TV 📺 is Baywatch 🏝⛱ And Yasmine Bleeth was my favorite #girl 👩🏻 Unfortunately she lost her career in #cocaine and #alcohol and she became a broken #actress that never would work again. I hope that she is OK now, healthy and happy. I will always remember her as one of the most beautiful #women on #90s #tv #baywatch #yasminebleeth #icon #sexsymbol #girls #hollywood #california #beach #beachbody #beachgirl #series #girlpower #carolineholden

A post shared by Cocedero de Cine (@cocederodecine) on Sep 20, 2018 at 11:46am PDT

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply