-2 C
Kakanj
Utorak, 9 Marta, 2021

Pomozimo Ajdinu Silajdžiću da ode na operaciju koja će mu spasiti život!

Pisati apel za pomoć nekome koga dobro poznajete nije lako. Jednostavno jeza prožme tijelo i tjeskoba zarobi dušu. Ovaj put, jedan mladi život je u našim rukama. Ajdin Silajdžić je 19 – godišnji mladić iz Kaknja. Student je Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici. Kada je imao samo 18 mjeseci ostao je slijep usljed tumora koji se pojavio na mozgu. Do svoje devete godine imao je tri operacije na mozgu, a posljednja je bila 2003. godine i rađena je u Ljubljani u Sloveniji. Prilikom te operacije tumor na Ajdinovom mozgu je uklonjen i do prije tri mjeseca sve je bilo sasvim uredu.

Međutim, Ajdinov život je ponovo u opasnosti, tumor se vratio, ovaj put u predjelu sinusa. Ovaj hrabri mladić već osjeća tegobe usljed pogoršanja zdravstvenog stanja, ima glavobolje, a ljekari preporučuju da se operacija obavi što prije. Cijena operacije je vrtoglavih 19 800 eura, a mi ovom prilikom apelujemo na sve ljude koji mogu pomoći na bilo koji način da se sredstva za operaciju što prije prikupe da to i učine.

Svi oni koji žele pomoći, mogu to uraditi uplatom novčanih sredstava na sljedeće račune

Žiro-račun za uplate u KM:
Ime: Ajdin Silajdžić
Bank: Raiffeisen bank d.d. BIH
Tekuči broj/poziv na broj:09-65-00319-7
Transakcijski broj/žiroračun: 1610650000000027
 
 
Žiroračun za uplate u EUR for deposits in EUR :
Ime/Name:Ajdin Silajdžić
Bank:Raiffeisen bank d.d. BIH
Swift code: RZBABA2S;
IBAN CODE: BA391612550005869208
 

Pomozimo ovom hrabrom mladiću, pokažimo mu da nije sam u svojoj borbi za život. Do sada je pokazao da se može uspješno nositi sa svim nedaćama koje život nosi, pružimo mu ruku da nastavi dalje!

Amela Talić / Sigma.ba

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO