Političaru pukla guma po povratku iz Mostara, niko se nije zaustavio da mu pomogne

Bh. političaru, kandidatu za člana Predsjedništva BiH na prošlim izborima i osnivaču Platforme za progres Mirsadu Hažikadiću, dogodila se nezgoda u putu kada mu je pukla guma na povratku iz Mostara u Sarajevo.

Međutim, mnogo gore od toga bilo je neugodno iskustvo koje je doživio na cesti, pokušavajući zaustaviti nekog od vozača i zatražiti pomoć. Kako sam kaže, niti jedan vozač od njih 40-tak nije htio zaustaviti svoje vozilo.

Ovu neugodnost opisao je u postu na Facebooku, zahvaljujući se BIHAMK-u na brzoj pomoći, zbog čega ipak nije ostao na cesti satima prenosi Depo.

Foto: Facebook

“Ovim putem se želimo zahvaliti BIHAMK-u i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara, kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili.

S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40ak, nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć.

Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je na kraju Mirsad Hadžikadić.

Možda vam se svidi

avatar