Policija ganjala 700 kg teškog bivola koji je divljao ulicama (FOTO)

Bivol je pripadao lokalnom trgovcu Zhou Chengquanu koji je životinju htio prebaciti u Anjing na klanje. Međutim, čim su ga stavili u kamion bivol je iskočio i pobjegao.

Vodeni bivol težak više od 700 kilograma divljao je u središtu Pixiana, te izazvao haos u saobraćaju koji je morao biti obustavljen.

Bivol je pripadao lokalnom trgovcu Zhou Chengquanu koji je životinju htio prebaciti u Anjing na klanje. Međutim, čim su ga stavili u kamion bivol je skočio i pobjegao.

Zhou i njegova supruga ganjali su životinju oko 10 kilometara, kada je bivol završio na prometnoj ulici i preplašio pješake. Tada su bili prisiljeni da u pomoć zovnu policiju.

Policajci su ga pokušali zaustaviti autom, udarivši ga desetak puta, ali životinja je i dalje bježala iako je bila povrijeđena.

Policajac He Renjun je na kraju izašao iz automobila kako bi pucao u bivola, ali je on iznenada skočio na policjaca i ubo ga. Dok je padao policajac je pucao u njega i nakon četiri metka pobješnjela životinja je zaustavljena. Za svaki slučaj, drugi policajac Qiu Yi je autom životinju prikliještio uz stablo kako bi bili sigurni da neće ustati.

Možda vam se svidi

Comments are closed.