Policija ganjala 700 kg teškog bivola koji je divljao ulicama (FOTO)

0

Bivol je pripadao lokalnom trgovcu Zhou Chengquanu koji je životinju htio prebaciti u Anjing na klanje. Međutim, čim su ga stavili u kamion bivol je iskočio i pobjegao.

Vodeni bivol težak više od 700 kilograma divljao je u središtu Pixiana, te izazvao haos u saobraćaju koji je morao biti obustavljen.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Bivol je pripadao lokalnom trgovcu Zhou Chengquanu koji je životinju htio prebaciti u Anjing na klanje. Međutim, čim su ga stavili u kamion bivol je skočio i pobjegao.

Zhou i njegova supruga ganjali su životinju oko 10 kilometara, kada je bivol završio na prometnoj ulici i preplašio pješake. Tada su bili prisiljeni da u pomoć zovnu policiju.

Policajci su ga pokušali zaustaviti autom, udarivši ga desetak puta, ali životinja je i dalje bježala iako je bila povrijeđena.

Policajac He Renjun je na kraju izašao iz automobila kako bi pucao u bivola, ali je on iznenada skočio na policjaca i ubo ga. Dok je padao policajac je pucao u njega i nakon četiri metka pobješnjela životinja je zaustavljena. Za svaki slučaj, drugi policajac Qiu Yi je autom životinju prikliještio uz stablo kako bi bili sigurni da neće ustati.