4 C
Kakanj
Nedjelja, 28 Februara, 2021

Pogledajte prvo obraćanje Marija Kordića nakon što je pobijedio u Mostaru


“Iznimno sam ponosan što sam izabran za gradonačelnika. Možete očekivati da ću se jako zalagati da sve ono što smo iskomunicirali u predizbornoj kampanji i ostvarimo i da će moja misija biti rad na dobrobit građana Mostara”, kazao je Kordić u izjavi za medije.

On je prethodno vijećnicima poručio da će svo svoje znanje, vještine i energiju koju ima, uložiti da u Gradu Mostaru sutra bude bolje. Podsjetio je na emotivan govor protukandidata Zlatka Guzina, koji je rekao “da u svakom derbiju mora biti netko tko je izgubio”.

? / Šta do danas znamo o Mariju Kordiću (HDZ), novom gradonačelniku Mostara
“Tu se ne slažem. Ovo je, naime, bio derbi za Mostar. Ovdje nema gubitnika, ovdje je pobjednik Grad Mostar. Očekujem od svih vijećnika da krenemo svi zajedno raditi kao jedno tijelo, jedna duša. Da jedni drugima pomažemo i upozoravao na nepravilnosti koje bi se, eventualno, u radu i u najboljoj volji mogle pojaviti.” prenosi “Radiosarajevo

Dodao je kako će mu prioritet biti deponij Uborak kako bi se našlo dugoročno rješenje za odlaganje otpada u Mostaru. Što se tiče koalicijskih partnera i suradnje u Gradskom vijeću, rekao je kako su otvoreni za sve koalicije i da su svi pozvani da pričaju o problemima grada: “Moja zamisao je da idemo u široku koaliciju, da o problemima grada Mostara tražimo konsenzus svih 35 vijećnika. Primarno sam liječnik te ću pokušati ne politizirat probleme Grada već ih rješavat.”

Pogledajte snimak obraćanja:

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO