Pogledajte kako se ponašaju žene kojima fali seks

Koliko god žene bile tajanstvene, ipak ne mogu tako vješto da sakriju da dugo nisu imale seks i da prosto vape za muškim dodirom.

Naravno, potrebno je oštro oko i malo znanja.

Svi znamo da je seks zdrav i da iscjeljujuće djeluje kako na žene tako i na muškarce.

Ali, zadržimo se kod žena.

Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljna, odnosno da je prošle noći sigurno imala seks, tako se može “provaliti” i kada dugo nije imala seks i to upravo po suprotnim karakteristikama.

Dakle, žena kojoj fali seks, koliko god se trudila da sakrije svoje nezadovoljstvo, odat će se govorom tijela i stalnim neraspoloženjem.

Seks djeluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primijetiti u njenom hodu, odnosno, njihaće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali seks izgledati stegnuto.

Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prilikom orgazma, a djeluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posljedice od nedostatka sna i žena može izgledati starija nego što jeste.

Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne pa će često imati izlive bijesa prema ljudima koji su je samo poprijeko pogledali.

Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.

Možda vam se svidi

Comments are closed.