Podržite vrijedne Kakanjce-osobe sa invaliditetom koji vrijedno rade i žele da žive od svog rada

U Kaknju je sa radom počelo Društvo za radno i profesionalno osposobljavanje, rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Naziv “Zagrljaj” nosi nova kakanjska radionica i proizvodi koji su djelo trojice vrijednih Kakanjaca-osoba sa invaliditetom koji žele da žive od svog vrijednog rada.

Za početak oni proizvode i pakuju osvježivače zraka za vozila i domaćinstvo u obliku srca i na bazi eteričnih ulja, te lijepe reljefe koji mogu krasiti kancelarije, domove i sve druge unutrašnje prostore.

Cijena osvježivača zraka je svega 2 KM. Proizvodi se mogu kupiti u radnji koja se nalazi u blizini BIRO-a Kakanj, a uskoro će biti omogućena i prodaja na štandovima koji će biti postavljeni u kakanjskim tržnim centrima.

Pozivamo građane Kaknja, pozivamo svakog dobrog čovjeka, da kupovinom proizvoda iz kakanjske radionice “Zagrljaj” podrže vrijedan rad naših sugrađana, te da tako omoguće da u budućem periodu na ovim poslovima budu angažirano još osoba sa invaliditetom.

Kupite ove proizvode u radnji “Zagrljaj” još danas, ili uskoro u kakanjskim tržnim centrima, kupite jedan, dva, tri, ili više osvježivača zraka.

Hvala vam dobri ljudi.

Projekat je podržala i Općina Kakanj.

Možda vam se svidi

avatar