Plitvice Holiday Resort: Ovo su cijene bajkovitog kampovanja na drvetu i jezeru (FOTO)

Kako bi vam uštedjeli vrijeme, ekipa portala Tuzlanski.ba malo je istraživala Booking i pronašli smo jednu divnu lokaciju za odmor, naročito u dvoje. 

Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, a okružen je visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi i u drvenim kućama. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.


Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu.

Restoran u sklopu resorta poslužuje jela tradicionalnekuhinje, posebno ličke specijalitete. U obrocima gosti mogu uživati ​​u blagovaonici ili na prostranoj terasi.

  • Moguće je organizovati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

    Na recepciji su na raspolaganju najam bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu.

    Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je sa 8,5 za svoj boravak udvoje, upravo na Bookingu možete i pogledat i cijene prenočišta na ovoj uistinu jedinstvenoj lokaciji . (Tuzlanski.ba)

    Možda vam se svidi

    avatar