Pjevačica Pink objavila da se izliječila od korona virusa

Pjevačica Pink moli svoje obožavaoce da ostanu kod kuće i da se zaštite, nakon što je u objavila da je bila pozitivna na korona virus.

– Prije dvije sedmice moj trogodišnji sin Jameson i ja smo imali simptome COVID-19. Srećom, naš porodični ljekar imao je pristup testovima i pokazalo se da smo pozitivni – napisala je Pink na Intagramu.

– Moja porodica je već bila u izolaciji kod kuće i nastavili smo i zadnje dvije sedmice prema preporuci našeg ljekara. Prije par dana smo ponovo testirani i na svu sreću smo negativni – napisala je.

Takođe se osvrnula na činjenicu da je privilegovana, jer je imala mogućnost da se testira.

– Apsolutna je travestija i neuspjeh naše vlade što nije učinila testove dostupne svima. Ova bolest je ozbiljna i stvarna. Ljudi treba da znaju da napada i stare i mlade, zdrave i bolesne, bogate i siromašne i moramo da učinimo sve da testovi budu besplatni i dostupni svima kako bi zaštitili našu djecu, porodice, prijatelje i zajednice. U nastojanju da podržim zdravstvene radnike koji se bore na prvoj liniji svaki dan, doniram 500.000 dolara fondu univerzitetske bolnice Temple u Filadefiji u čast mojoj majci Judy Moore, koja je tamo radila 18 godina u centru za Karidomiopatiju i presađivanje srca. Pored toga, doniram 500.000 dolara kriznom fondu za COVID-19 grada Los Angelesa”, dodala je “Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svijetu koji vrijedno rade da zaštite naše voljene. Vi ste naši heroji – poručila je ona.

 

 

(Kakanj-X / Muzika – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply