Pismo mladenke roditeljima: ''Niste pozvani na vjenčanje jer…''

0

Buduća mladenka svojim je roditeljima poslala pismo u kojem ih je obavijestila o detaljima svog vjenčanja. Ali to nije bila pozivnica, upravo suprotno. U pismu je svojim ‘nasilnim i narcisoidnim’ roditeljima poručila da nisu dobrodošli, piše Daily Mail.

Pismo je postalo viralno nakon objavljivanja na Redditu.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

‘Moji narcisoidni roditelji su me zlostavljali 16 godina dok nisam pobjegla od kuće’, napisala je korisnica imena’Skitzocat’ uz fotografiju pozivnice.

‘Sada pokušavaju zastrašivanjem (preko obitelji, nisu se potrudili razgovarati sa mnom osobno) dobiti pozivnicu za moje vjenčanje. Može im se odgovoriti samo na jedan način’, dodala je.

‘Održat će se lijepa svečanost popraćena tortom, hranom i općim veseljem. A vi niste pozvani na bilo što od toga. Jer je**te se, eto zašto’, poručila je među ostalim roditeljima.

As Alex and Alyssa married in the sunshine she wore a blue cloak over her dress whilst he matched his tie to her attire

Ocu bila vreća za udaranje

U komentarima ispod objave objasnila je da s roditeljima nije bila u kontaktu sedam godina, a prije bijega od kuće otac ju je, napisala je, znao koristiti kao vreću za udaranje.

Naknadno je otkrila da su joj bake i djedovi, a jedan od njih ju je trebao dovesti do oltara, poručili da se zbog poruke boje doći na vjenčanje. No, djevojku to nije obeshrabrilo te je poručila da će do oltara doći sama. ‘Vjenčanje je bilo nevjerojatno’, poručila je u utorak. Originalnu fotografiju ‘pozivnice’ za roditelje objavila je, naime, prije pet mjeseci, javlja Daily Mail.

A što se dogodilo nakon prve objave?

Nakon fotografije ‘pozivnice’, mladenka se oglasila novom objavom. Objasnila je da joj je otac preko bake i djeda poslao prijeteću poruku. ‘Naš odnos je sad nepomirljiv’, poručio joj je među ostalim.