Pep Guardiola se navukao na sarmu i banjalučke ćevape ?

Boris Vrhovac iz Banja Luke radio je s mnogim svjetskim nogometnim zvijezdama, od igrača to trenera. Ovaj fizioterapeut iz BiH otkrio je kako su mu druženja sa zvijezdama Reala i Barcelone bila nezaboravna.

”Bio sam jako dobar s Pepom Guardiolom. On mi je često govorio da sam mu maser i kuhar jer sam mu dosta puta spremao ručak ili večeru. Najviše voli sarmu i banjalučke ćevape. Tražio mi i recept ”, rekao je Vrhovac za Blic.

I danas je u kontaktu s trenerom minhenskog Bayerna.

” Guardiola je totalno opušten. I danas mi se javi, iako ima dosta obaveza u klubu. Sjećam se da mi je Guardiola davno rekao o jednom dečku u Barceloninom omladinskom pogonu. Tvrdio je da će biti prava zvijezda. Radilo se o Lionelu Messiju ”,otkrio je fizioterapeut iz Bosne i Hercegovine.

Družio se s mnogim poznatim igračima poput Pelea, Maradone, Ibrahimovića, Batistute, Savičevića… Osim Guardioli, kuhao je i Raulu.

” Raul najviše voli roštilj. Posebno mu se sviđaju banjalučki ćevapi. Pokupio sam recept od jednog prijatelja i spremio Raulu. Bio je oduševljen ”, kaže Vrhovac.

Izvor:24sata.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.