11.8 C
Kakanj
Nedjelja, 16 Maja, 2021

Ozvučen na sastanak sa predsjednikom Srbije: Draško Stanivuković probao da uđe sa “bubicom”Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na današnji sastanak rukovodstva Srpske i Srbije u Banskom dvoru pokušao je da uđe “bubicom” što je primjećeno od strane protokola predsjednika Srbije koji su to spriječili.

Iako Stanivuković često snima ono što radi, razgovori nosioca najviših državnih funkcija skoro pa nikada nisu otvoreni za javnost.

Odgovarajući na pitanje novinara zašto je bio ozvučen tokom sastanka sa predsjednikom Srbije, Stanivuković je rekao da mu niko nije dao takvu sugestiju i da nije vrijeme za insinuacije.

– Danas je svečan dan i danas se svi poštujemo. Sastanak je prošao u najboljem redu. Dobijamo školu, most, nove investiture. Ja sam srećan i ne vidim zašto jedna bubica smeta – rekao je Stanivuković.

Foto: Grad Banjaluka

Predsjednik Srbije Alesandar Vučić sastao se u Banskom dvoru sa članom Predsjedništva BiH, Miloradom Dodikom, predsjednikom Skupštine grada Banjaluka Mladenom Ilićem i sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO