Ozbiljno joj ugroženo zdravlje: Anđelina Džoli ne jede sedmicama

Već mjesecima se piše o tome kako je Anđelina Džoli u strašnom stanju. Prvo je u februaru ove godine američki tabloid NW magazine lansirao vijest da se glumica odlučila na drastične mjere kako bi oduzela Breda Pita Dženifer Aniston.

Sada NW magazine tvrdi da Anđelina ne vodi samo bitku sa starenjem, već i da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Oni tvrde da je početkom ove godine doživjela nervni slom, a izvor blizak glumici, je rekao kako je Anđelina toliko slaba da jedva može da stoji i da je uz česte vrtoglavice, konstantno na ivici nesvijesti. Ovome svakako pridonosi njeno uporno odbijanje hrane pa je tako do nedavno imala svega 45 kilograma. Živjela je, tvrde oni, na voću, proteinima i kafi, dok je tu i tamo pojela krišku pice. Sada pak njene asistentkinje tvrde da ne jede baš ništa, a kako su cijeli dan s njom, na svoje su oči vidjele da gotovo uopšte ne konzumira hranu posljednjih nedjelja. Pojede malo grožđa tu i tamo, a ostatak dana pije ogromne količine kafe, tvrde one, naravno, ako je vjerovati NW magazine-u.

Tabloid takođe tvrdi da premda su Bred i Anđelina nedavno udružili snage kako bi se brinuli o kćerkama Šilo i Zahari, koje su imale operacije, Anđelina je poludjela kad je čula da je Bred u nekom trenutku došao sa Dženifer da posjeti djevojke.

I dok neki tvrde da su ovo pusta naglabanja i neprovjereni tračevi, činjenica je da niko nije vidio Anđelinu već mjesecima, osim što su je paparaci uhvatili dok je posjećivala kćerke u bolnici, ali po običaju se skrivala iza ogromnih sunčanih naočala i prevelike odjeće u crnoj boji koja ne daje da se nasluti pravi izgled njenog tijela. Ipak, kako je Anđelina i prije bila sklona anoreksiji, zaista je moguće da se opet bori s istom,Express piše

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

Leave A Reply