Ovo treba vidjeti: Lopova nokautirala cigla kojom je pokušao provaliti u auto (VIDEO)

0

Naime, cigla mu se od automobila odbila ravno u glavu, te ga je ostavila u nesvjestici sve do dolaska vlasnika obližnjeg puba Gerryja Bradyja i njegove djevojke kojoj Mercedes i pripada.

S obzirom na težinu ozljede na glavi provalnika, Brady je isprva pomislio da ga je neko pretukao ili da ga je udario automobil, međutim jednom kada je shvatio da ozlijeđeni muškarac pod svaku cijenu pokušava izbjeći dolazak policije i ambulatnih kola, postao je sumnjičav i sam nazvao “momke u plavom”.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Ležao je na leđima, a krv je iz njega curila na sve strane. Jednom kada je došao k sebi, pokušao nam je ‘podvaliti’ priču da se ispred puba posvađao s prijateljem koji ga je pretukao”, rekao je Brady, pa dodao:

“Budući da se silno opirao dolasku policije, postao sam sumnjičav. A kada smo to primijetili oštećenja na automobilu, sve nam je postalo jasno”.

Rijetki prikaz karme na djelu je zabilježila nadzorna kamera, koja je otkrila i to koliko je lopov bio uporan u nakani da provali u Mercedes.

Najprije je vjetrobransko staklo pokušavao razbiti manjim kamenom, pa kada je napokon shvatio da tako može do jutra, šetao je krajem sve dok napokon nije našao ciglu koju će do kraja života dobro pamtiti.