OVO SU UBIJENI SALKO I FATIMA: Potresni detalji kako su ih maloljetni dripci ubili!

Na Patologiji Kantonalne bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” po naredbi nadležnog kantonalnog tužica Alide Kadić danas je obavljena višesatna obdukcija tijela Salke (75) i Fatime Đogić (70) iz Šumatca kod Velike Kladuše, piše “Doznajemo.com“.

Ovaj bračni par na monstruozan način prije dva dana u još do kraja nerazjašnjenim okolnostima usmrtili su maloljetnici E.Đ. i T.Š., obojica iz Šumatca.

Obdukcija je pokazala veliki broj ubodnih rana, najvećim dijelom po vratu i glavi obiju žrtava. Na ženskom tijelu samo na glavi ima između 15 i 20 uboda najvjerovatnije šrafcigerom, a tu je i veliki broj uboda u predjelu vrata, pa je najvjerovatnije došlo do iskrvarenja. Oboje staraca imali su dugu i strašnu smrt.

Slične su i takođe brojne ubodne rane i na tijelu muškarca, a prema informacijama do kojih smo došli, ubice su koristile više manjih i većih šrafcigera kojima su nanosili ubodne rane po cijelom tijelu.

Sudeći po povredama koje je imala po rukama ubijena Fatima Đogić, ona se branila od ubica, dok takvih povreda nije imao njen suprug koji je bio invalid i teško se kretao.

E.Đ. i T.Š. su danas u popodnevnim satima predati nadležnom kantonalnom tužiocu, a očekuje se da će za njih dvojicu biti zatražen 30-dnevni pritvor.

Možda vam se svidi

Leave A Reply