Ovo su najbolji pametni telefoni na svijetu!

Na najvećem mobilnom sajmu na svijetu koji se početkom ovog mjeseca održao u Barceloni, osim što su predstavljene nove verzije nekih od najpopularnijih telefona (Galaxy S6 i S6 Edge te HTC One M9), stručnjaci za mobilnu tehnologiju dodijelili su godišnje nagrade za najbolje mobilne uređaje i servise za 2014. godinu.

Prije dvije godine nagradu za najbolji pametni telefon odnio je Samsungov Galaxy S3, prošle godine titulom najboljeg smartphonea okitio se HTC-ov model One, dok se ove godini žiri nije mogao odlučiti samo za jedan model, već su nagradu za najbolji pametni telefon 2014. ponijela dva telefona – Appleov iPhone 6 i LG-jev G3.

iPhone obara rekorde

Veliki ekran i odlična kamera LG-a G3

Koji model odabrati?

Ljubitelji Androida i telefona s velikim ekranima neće morati puno razmišljati između ova dva modela te će njihov odabir gotovo sigurno biti LG-jev telefon s velikim 5,5 inčnim ekranom, dok će se korisnici koji preferiraju Apple odlučiti na kupovinu iPhonea 6 (ako žele još veći ekran, onda će njihov izbor biti iPhone 6 Plus).

No, koji god da model odabrali, sigurno nećete pogriješiti jer je riječ o fantastičnim modelima koje krasi odličan hardver i kvalitetnu kameru.

Možda vam se svidi

Comments are closed.