Ovo je snimka kojom je CNN planirao dočekati Sudnji dan

Glasine prema kojima je osnivač Cable News Networka pripremio video koji će ta televizija prikazati u slučaju apokalipse na kraju su se ipak pokazale istinitima…

Prije pune 34 godine Ted Turner je pokrenuo prvu 24-satnu informativnu televiziju –CNN. Iako je to bio sam početak, on je odmah zamislio i njen kraj koji će, odlučio je, stići tek s krajem svijeta. Za tu je prigodu, pričalo se, snimljen i poseban video koji će u eter pustiti posljednji živući zaposlenik televizije.

– Izuzmu li se mogući problemi sa satelitima, odjave neće biti sve dok ne nastupi kraj svijeta. Apokalipsu ćemo popratiti uživo i to će biti naš posljednji događaj. Zasvirat ćemo himnu, a nakon toga i ‘Nearer My God To Thee‘, izjavio je na lansiranju CNN-a Ted Turner.

Video je, sada to znamo, zaista i snimljen, piše Jalopnik. Jedan njegov dio u internetska je prostranstva pustio Michael Ballaban koji je stažirao na CNN-u 2009. godine. Na snimku je naišao sasvim slučajno, a kada je vidio njen naziv – ‘Turner Doomsday Video‘ – sve mu je bilo jasno. Zanimljivo, uz snimku stoji i upozorenje da se ne emitira sve dok smak svijeta neće biti i službeno potvrđen.

Izvor:24sata.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.