Ovo je muškarac sa dokumentima BiH koji je ubijen u Španiji

Peruničić je u vrijeme ubistva Pukanića robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog čuvene pljačke “Delta banke” u Beogradu

Miloš Peruničić iz Bara, koji je likvidiran u Marbelli, a koji je koji je posjedovao dokumente BiH, dovođen je u vezu sa ubistvom hrvatskog novinara Ive Pukanića 2009. godine u Zagrebu koje je potreslo skoro cijeli Balkan.

Peruničić je u vrijeme ubistva Pukanića robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog čuvene pljačke “Delta banke” u Beogradu.

Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, učestvovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršilac ubistva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina.

Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubistvo vlasnika hrvatskog “Nacionala – kaže izvor i podsjeća da se kao organizatoru kriminalne grupe koja je stajala iza ubistva Pukanića sudilo Sretenu Jociću, poznatijem kao Joca Amsterdam, ali je on pravosnažno oslobođen tih optužbi.

Snežana Peruničić, majka Miloša Peruničića govorila je za “Press” da je njen sin bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kada je Pukanić ubijen.

Snežana je demantovala priče da je Miloš saslušan u specijalnom tužilaštvu u vezi sa njegovim učešćem u atentatu na vlasnika “Nacionala”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply