OVO JE DIJETA NIKOLINE KOVAČ: Sada izgleda SJAJNO, a za njene MUKE malo ko zna! Uspjela da SKINE 40 kg, a evo ŠTA JE JELA

Pjevačica Nikolina Kovač Kapor (29) se u obe trudnoće ugojila čak 20 kg, i oba puta je pobijedila višak. A iako je teško povjerovati da je ikada imala probleme sa kilažom, turbulencije sa kilogramima pratile su je i u tinejdžerskom dobu.

“Poslije prvog porođaja do idealne kilaže stigla sam za mjesec i po, ali sam narušila krvnu sliku i non stop sam se osjećala umorno. Poslije druge trudnoće odlučila sam da smršam na zdrav način… Nekoliko kilograma me sada dijeli od cilja, a ove posljednje kile se najteže tope. Ipak, najvažnije je biti istrajan i uporan”, kaže Nikolina.

Nikolina koja je sa suprugom, pjevačem Sašom Kaporom, 2013. dobila sina Nikolaja, a krajem novembra prošle godine kćerku Nikoletu.

“Poslije prvog porođaja porcije su bile minimalne i nedovoljne, što je bilo potpuno pogrešno jer najvažnije je smršati, a ostati zdrav”.

Sada organizmu pruža “sve što mu je potrebno” kako bi obavila sve obaveze pjevačice i mame i imala energiju za novi dan.

DORUČAK: sedam kašika ovsenih pahuljica, potopljenih u toploj vodi, dvije mandarine, kašičica grožđica.

UŽINA: izblendirana cvekla i šargarepa.

RUČAK: 300 g pilećeg bijelog mesa sa brokolijem i salatom po želji (najčešće zeleno povrće).

VEČERA: salata sa tunjevinom.

Možda vam se svidi

Leave A Reply