Ova video igra košta 250.000 funti

My Apocalypse Edition dizajnirana je da gejmera uplaši, ali i ponudi sve što je potrebno za preživljavanje. Tu spadaju sklonište, naočare za noćni vid i pelene za odrasle.

Izdanje My Apocalypse Edition nedavno objavljene video igre Dying Light jedinstveno je po nekoliko stvari. Osim što je preko britanskog online prodavača GAME u ponudi samo jedna kopija igre, ono što je čini posebnom je cijena od vrtoglavih 250.000 funti. Prvo pitanje koje se nameće je šta to gejmer dobija za taj iznos?

Pa krenimo redom.

My Apocalypse Edition dizajnirana je tako da gejmera uplaši, ali mu ponudi i sve što je potrebno za preživljavanje najezde zombija. Tu prvenstveno spadaju sklonište, naočare za noćni vid, ali i pelene za odrasle u slučaju “nezgode” izazvane strahom.

Kupac igre dobiće posebne slušalice, ali i put u Poljsku gdje će se upoznati sa kreatorima igre. Prije nego što se vrati kući, u dvorištu ili dnevnoj sobi dočekaće ga pravo sklonište protiv zombija.

Ovo nije prvi put da GAME privlači pažnju kupaca na ovakav način.

Prije dvije godine kompanija je ponudila posebno izdanje igre Grid 2 za 125.000 funti. Za tu cijenu kupac je, uz igru, trebalo da dobije i pravi trkački automobil. Igru niko nije kupio.

Možda vam se svidi

Comments are closed.