OTVORENO – KO JE GORAN ZUBAC, U KRATKIM CRTAMA, VAŠ DIREKTOR!!!

Gospodo iz Agencije za istrage i zaštitu.

Prvo, strašno je da postoji komisija koja konstatuje da je Goran Zubac spreman preuzeti Bosanskohercegovacki FBI, a pri tom je u zadnjih tri mjeseca poklonio Trg Slobode u Trebinju mahnitanju optuženika za ratne zloćine. Taj prostor je zabranjen za javne skupove.

Goran Zubac je i ovo ljeto dopustio da Bošnjaci, naročito u naseljima Pridvorci i Dživar, budu pokradeni, ali sa porukama “četničke” sadržine. Slučaj Bijedić. Taj Goran Zubac ima u Centru Javne Bezbjednosti Trebinje još kadrove, koji su činili ratne zlocine ili su u istrazi.

1013564_10151586747809608_189129941_nGoran Zubac ima izuzetno velik stepen kriminaliteta, ali i svoje “nepismene” i nedostojne “kurs” policajce koji su švercovali drogu, cigarete i slicno. Pri tom Goran Zubac je rodonačelnik “kradje automobila” u Trebinju što potvrđuje izjava Branka Perića tada u funkciji predsjednika Vrhovnog Sudskog i Tužilačkog Savjeta BiH, data u dnevnoj novini PRESS u srijedu 6-tog februara 2008. godine. U istoj novini od 4.februara 2008. imate naslovnicu “POLICIJA ŠTITI BOMBAŠE”!

Mnogo je nas pratilo Gorana Zubca od predratnog do ratnog perioda i zato u ime svih nas apelujem da ovoga čovjeka, koji je opasan po bezbijednost Bosne i Hercegovine, jer ga nominuje Vladika Grigorije u sadejstvu sa Miloradom Dodikom eliminišite.

Zamislite,direktor FBI, radi protiv Sjedinjenih Drzava ili Ruske Federalne službe protiv Rusije. To je NEMOGUCE!

Mirko Lujić, Srbin pa policajac, je baš kao i Zubac konstatovao da je napad na moju kuću od trojice plaćenih narkomana, bio napad na staklo! Nešto slično su konstatovali prilikom napada na porodičnu kuću Sekulovic, Slobodana Vaskovića i moju malenkost. U posljednje vrijeme CJB Trebinje ne reaguje na prijetnje koje mi svakodnevno stižu, pa umjesto njih sa prijateljima vrsim istrage! Dobroslav Ćuk i njegov brat su ustvari načelnici Trebinjskog Centra Javne Bezbjednosti. Uz koordinaciju starih, dobrih, uvijek poslusnih Radovanovih “preventivaca” Zubčevi inspektori govore neistine u sudskim procesima, kao što je bio slucaj sa mojim procesom. Radi se o Zdravku Trklji i Sladu Ninkoviću, Srbima, pa policajcima.

Goran Zubac iako sam mu dao previse podataka, nije učinio ništa da se razračuna sa ratnim zločincima, optuženim i onima u istrazi, te organizovanim kriminalom i kriminalcima.

Radi se o čovjeku koji ne smije ni po koju cijenu biti direktor SIPE!

Ako se to desi otvorićemo sve što nismo i nisam napisao, a tiče se ovog krajnje “spornog” policajca.

Dakle, gospodo koji ste pozavrsavali pred rat fakultete iz oblasti kriminalistike, prava, ekonomije i slicno, priupitajte za početak novog, ne daj Bože direktora, gdje je on grijao klupu, učio i zavrsavao fakultet.

Vojkovćani, Vi ga malo bolje poznajete. Ima jedan Dragomir i ima jedan automobil i jos mnogo toga sto Trebinjci znaju o ovom covjeku.

I naravno spisak. Sa spiskom i telefonskim pozivom “svemogućeg” Grigorija postao je ovo sto jeste, neznalica, diletant… Ali na funkciji!

Kao viseštruko odlikovan borac za ljudska prava, pravdu, progonitelj nepravde, a prije svega kao BH patriota pozivam Zubca da nesto demantuje, ako smije.
Ako ne demantuje, pisacemo jos.

Ja lično, osjećam potrebu da napisem ovoliko, zbog Bosne i Hercegovine!

Blažo Stevović
građanin Bosne i Hercegovine
Trebinje,17.11.2011. godine

Možda vam se svidi

Comments are closed.