Otvorenje zimske sezone na Bjelašnici i Igmanu uz Jalu Brata, Bubu Corellija, Senidah, Coby, Inas

Ski centar Bjelašnica – Igman će u ovu zimsku sezonu ući sa brojnim realizovanim projektima. Posebno smo ponosni na osvijetljenje staze Kolijevka koja će u sklopu manifestacije WINTER PARTY biti puštena na korištenje prvi put za noćno skijanje.

Zvanično otvorenje je 15.12.2019. godine kada je u Babinom dolu na Bjelašnici predviđen zabavni program, koncert muzičkih izvođača Jala brat & Buba Corelli ( BIH ), Senidah ( SLO ), Coby ( SRB ), Inas ( BIH ) i još nekoliko poznatih imena iz ovog žanra muzike – poručuju iz ZOI’84.

Kao poklon svim korisnicima naših usluga KJP ”ZOI’84” OCS će omogućiti besplatno skijanje na dan otvorenja od 09:00 do 12:00 sati, dok će noćno skijanje biti od 19:00 do 21:30.

Također, obaviještavamo zainteresirane da će se dana 15.12.2019. godine vršiti prijevoz na relacijama Sarajevo – Bjelašnica i na relaciji Veliko polje – Babin do, prema rasporedu:
Centrotrans Eurolines d.d. vrši prijevoz na relaciji Vijećnica – Babin do sa polascima u 09:00 ; 10:00 ; 11:00 i 12:00 sati.

KJKP GRAS doo vršit će prijevoz iz ulice Franje Račkog, (kod Zemaljskog Muzeja) sa polascima u 09:00 ; 10:00 ; 11:00 i 12:00 sati.

Povratne karte se kupuju u autobusu po cijenama prijevoznika.

Povratak je organizovan nakon završetka koncerta od 18:00 do 20:00 sati za obje relacije.

Uvažavajući mišljenje i javljanje naših skijaša od danas je produžena prodaja karata po akcijskoj cijeni. Za prvih 150 skijaša koji dođu osigurali smo karte. S obzirom na limitiran broj karata pozivamo Vas da što prije dođete da kupite Vašu kartu. Podsjećamo skijaše da postoji mogućnost kupovine ski karti na rate shopping karticom – javlja ZOI’84.

Krećemo sa noćnim skijanjem, i to po prvi put, zahvaljujući novom menadžmentu, od ove godine na dvije osvijetljene staze, BX i Kolijevka.

U nedjelju besplatni sadržaji, skijanje od 9 do 12, plus noćno, sigurni smo da ćemo na ovaj način privući veliki broj posjetilaca i da ćemo u tu nedjelju postati centar događanja za porodice i omladinu.

Možda vam se svidi

Leave A Reply