Na veliko zadovoljstvo građana Kaknja danas je u ovom gradu otvorena prva dm prodavnica. Smještena u Tržnom centru Re-Al, na adresi Alije Izetbegovića bb, u okviru moderno opremljenog prodajnog prostora površine 374 m² kupcima nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova.

„Osluškujući potrebe kupaca dm je na listu bh. gradova u kojima posluje odlučio upisati i Kakanj te sada naša prodajna mreža u BiH obuhvata 66 prodavnica u 38 gradova. Sretni smo što smo ovom novom lokacijom bliže našim kupcima, koji od nedavno, prema novom cjenovnom konceptu UVIJEKPOVOLJNO, mogu kupovati više od 1.500 proizvoda po sniženoj cijeni najmanje četiri mjeseca“, izjavila je Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

Otvorenjem prve dm prodavnice u Kaknju osigurana su i nova radna mjesta te će svim posjetiteljima na usluzi biti pet zaposlenika. U ulozi jednog od njih, na sat vremena, bio je danas i načelnik Općine Kakanj, Nermin Mandra, koji je, dobrovoljnim radom na kasi, želio podržati otvorenje dm prodavnice, ali i odluku ove kompanije da donira 3.000 KM za uređenje zabavno-edukativnog parka Oaza u Kaknju. Naime, kao društveno odgovorna kompanija, dm je svoj novi poslovni uspjeh i ovaj put odlučio podijeliti sa zajednicom u kojoj djeluje te je osigurao navedeni iznos za realizaciju druge faze obnove Oaze, koja se odnosi na ozelenjavanje parkovne površine. U ime kompanije, ček je načelniku Općine Kakanj, Nerminu Mandri, uručila Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a.

„Odlučili smo se za podršku projektu Oaza jer ozelenjavanjem površina igrališta i pomoćnog terena za održavanje utakmica bit će osigurani bolji uslovi igre, treninga i takmičenja naših najmlađih, djece koja uvijek zaslužuju kvalitetne sadržaje za igru, sport, učenje i razvoj“, pojasnila je Hečimović.

„Želim izraziti zadovoljstvo zbog činjenice da je dm došao u Kakanj. Zbog kvaliteta proizvoda i prihvatljivih cijena kakanjski kupci su posjećivali dm prodavnice u drugim gradovima, no sada će te proizvode moći kupiti praktično na kućnom pragu što je u dosluhu sa kakanjskim lokalpatriotskim potrošačkim opredjeljenjem da se kupovinom u Kaknju podrže svi oni koji posluju u našem gradu i koji Kakanj prepoznaju kao sredinu pogodnu za poduzetničku djelatnost. Robnoj marki i prodavnici dm želim dobrodošlicu u Kakanj“, izjavio je Nermin Mandra, načelnik Općine Kakanj.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10155164061586005.1073742096.243539801004&type=3

Za svoje kupce dm je pripremio i posebne pogodnosti. Naime, u novootvorenoj dm prodavnici u Kaknju, od 15.6. do 17.6., očekuje ih popust od 15 % na ukupnu kupovinu, a učešćem u nagradnoj igri do 22.6.2017. svi kupci mogu okušati sreću te osvojiti vrijedne nagrade, kao što su mašina za pranje suđa, Nutribullet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

A povodom otvorenja svoje prve prodavnice u ovom gradu dm je danas svim posjetiteljima priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Tako su prvi dm kupci u Kaknju imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri „kolo sreće“ i osvoje vrijedne poklone, dok su najmlađe zabavljali klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Re-Al u Kaknju je od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 21 sat.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 580 zaposlenika i 66 prodavnica u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -AB Petrol d.o.o. Kakanj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here