Otkriveno šta je starica (75) uradila odmah nakon što je na ulici izbola dječaka (7) sa Kosova

Peter Gil, portparol kancelarije javnog tužioca u Bazelu, nije želio “Bliku” da otkrije koje osobe i koje institucuje je pozvala, već je samo rekao da se radi na utvrđivanju kome je slala SMS poruke.

List navodi da je ubica trenutno na psihijatrijskim pregledima, kao i da istražitelji pretpostavljaju da starica nije ni poznavala dječaka niti njegovu porodicu. Tačne okolnosti zločina biće poznate kada bude završena istraga koju će preuzeti specijalno oformljena komisija.

Dok se čeka bilo kakav rezultata istrage, građani Bazela, učenici škole koju je pohađao i njegove komšije polažu cvijeće na mjestu gdje je dijete stradalo.

Podsjećamo, dječak, čiji su se roditelji iz Lipljana doselili u Bazel, vraćao se kući u četvrtak poslije nastave, kada ga je, na samo 200 metara od škole napala starica. Ona je nožem izbola mališana i ostavila ga da leži u lokvi krvi na trotoaru.

Njegova nastavnica, koja se nalazila na nekoliko metara od mjesta zločina, prišla je izbodenom dječaku i pozvala hitnu pomoć. U bolnici ljekari su pokušali da se bore za život mališana, ali neuspješno, prenosi “Blic“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply