Otac Davida Dragičevića: “Ako dokažu da je moj sin provalnik i samoubica javno će se ubiti”

Nekoliko stotina Banjalučana i četvrti dan izašlo je na ulice ovog grada paleći svijeće i dajući podršku roditeljima Davida Dragičevića, čime traže istinu o smrti 21-godišnjeg momka.

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida okupljenima na Trgu Krajine je ponovio da neće odustati od istine o smrti svog sina. Poručio je da će se javno ubiti ako se dokaže da je njegov sin provalnik i samoubica.

“Sve manipulacije koje su objavljuju neka se i dalje objavljuju. Takve informacije ne čitam niti me to interesuje. Sve dok ne dobijemo obdukicone nalaze sa vremenom smrti mog djeteta, kao i sve uzročnike i činjenice, Davida nećemo sahraniti. Svaku istinu ću prihvati, pa čak i onu najsuroviju. Ako dokažu da je moj sin provalnik i samoubica javno će se ubiti na Trgu Krajine”, poručio je Dragičević u još jednom emotivnom govoru u centru Banjaluke, prenosi Mondo.

Foto: Mondo.ba

Istakao je da je porodica otvorila račune za prikupljanje sredstava kojim će platiti pravni tim u ovom slučaju. Prema njegovim riječima, javnost će konstantno imati uvid u stanje računa, navodi izvor.

.

Možda vam se svidi

Leave A Reply