Osvojio srca ljudi širom svijeta: PETOGODIŠNJAK pozvao cijeli vrtić u sud da proslave njegovo usvajanje

Petogodišnjak se u četvrtak i formalno pridružio novoj porodici, odlukom suda iz okruga Kent, prenosi BBC.

Na fotografiji, koju su zaposlenih iz okruga podelili na svaničnoj Fejsbuk strani suda, vidi se mališan kako se proteže u stolici u sudnici, pored usvojitelja.

Iza njih, u publici su Majklovi drugari iz obdaništa veselo mahali papirnim srcima.

Tokom saslušanja, svako dete se predstavilo i objasnilo zašto je došlo da proslavi ovaj dan.

„Majkl je moj najbolji prijatelj”, rekao je dečak Stiven.

„Zovem se Lili i volim Majkla”, devojčica je rekla sudiji Patrisiji Garner, koja je za tu priliku nosila ogrlicu od božićnih ukrasa.

„Školsku godinu smo započeli kao porodica”, rekao je Majklov učitelj. „Porodica ne mora da ima veze sa DNK-a, porodica je podrška i ljubav.”

Grupa prijatelja iz razreda, nastavnika i roditelja dece dočekala je odluku o usvajaju uz pokliče i aplauz, dok su Majkl i njegovi roditelji lupkali sudijskim čekićem, kada se postupak završio.

Četvrtak je u okrugu Kent proslavljen kao Dan usvajanja, a 37-oro dece je „s ljubavlju i zvanično dočekano u porodicama”, napisali su zvaničnici okruga na Fejbuku.

„Njihov put je nekad bio jako drug. Podrazumevao je čuda i velike promene i za decu i za porodicu, kao i neverovatnu podršku zajednice – kao što to danas možete da vidite na ročištu za usvajanje Majkla”, rekla je sudija Patrisija Garner, lokalnim medijima.

„Ceo njegov vrtić i škola su ovde da kažu ‘volimo te’ i ‘podržavamo te’, kao i ‘mi ćemo biti ovde ne samo danas, već i u budućnosti’.”

Majkl je za lokalne medije ispred sudnice rekao: „Volim svog tatu!”

U prilogu se videlo i očevo oduševljenje.

Fotografija na kojoj se vidi Majkl i ceo vrtić podeljena je na Fejsbuku čak 100.000 puta.

Možda vam se svidi

Leave A Reply