Oštre reakcije iz Republike Srpske na bojkot pekara Manja

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo kaže da je stvar pojedinca hoće li kupiti neku robu ili ne.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić smatra da je apsurdno pozivati na bojkot proizvoda iz Republike Srpske u FBiH

Ćosić smatra da svaka osoba ima pravo na svoje mišljenje i da je na istoj strani kao i Saša Trivić (vlasnik kompanije “Krajina Klas” i suvlasnik pekara “Manja”.

“Svaki čovjek pa bio to i vlasnik neke firme ima pravo na svoje mišljenje i ja u tom smislu poštujem i uvažavam mišljenje Trivića i potpuno smo na istoj strani”, kazao je Ćosić prilikom komentarisanja poziva na bojkot Manjinih proizvoda.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo kaže da je stvar pojedinca hoće li kupiti neku robu ili ne.

“Često svratim u ugostiteljske objekte za čije vlasnike znam da su simpatizeri Alije Izetbegovića, kojeg ja lično ne volim. Ako bi se po tom modelu ponašali, ne znam da li bi trebalo da se zatvorimo i u ekonomskom smislu u neke ograde i torove i na taj način funkcionišemo, kazao je Ćosić i dodao da je “stvar pojedninca da li će kupovati neku robu ili neće, a stvar društva nije da poziva pojedince da ne kupuju robu u nekim prodavnicama”.

Podsjećamo, građani Sarajeva su pokrenuli poziv na bojkot proizvoda lanca pekara Manja zbog stavova koje je na Twitteru iznosio ključni čovjek te kompanije Saša Trivić.

Možda vam se svidi

avatar