Oštra reakcija Željke Cvijanović: Šta je sljedeće nakon kamenica, da pucaju!?

Ona je poručila da Republika Srpska ide naprijed i SNSD ide u pobjedu sa svojim narodom.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da opozicija nema nikakvu aktivnost na skupovima, a ni svi zajedno kao SzP ne mogu da okupe ni trećinu od onog broja ljudi koje okuplja SNSD i zato organizuju svoje huškače da prave incidente, a onda pričaju kako se neko iz vladajućeg bloka bahati.

“Sramota je da Mladen Ivanić i Vukota Govedarica koriste ovakve stvari u kampanji pokazujući tako svoje pravo lice i svoju političku nemoć da građanima ponude bilo šta osim mržnje. Njihovi ulični aktivisti skupljaju kamenje da bi napadali predsjednika Republike i predsjednicu Vlade. Pa, kakva je to politička ponuda, koliko nisko su u stanju da se srozaju”, upitala je Cvijanović.

Ona je poručila da Republika Srpska ide naprijed i SNSD ide u pobjedu sa svojim narodom.

“Mi hoćemo da radimo, da gradimo, da povećavamo plate i penzije i da zaustavimo njihovu političku mržnju koju rasipaju na sve strane. Sve je bilo izrežirano unaprijed što se vidi po brzini kojom su sazvali press-konferenciju. Jadno, jadno. Šta je sljedeće nakon kamenica, da pucaju”, istakla je Cvijanović koja je kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske.

Možda vam se svidi

avatar