Ostavio je zbog druge, a ona je sada srećna s njenim bivšim

Kada je nakon 33 godine braka Toni saopštio Debori da je ostavlja zbog druge bila je šokirana. Ipak, to ju je spojilo s divnim čovjekom Alanom koji je pritom bivši suprug ljubavnice njenog muža.

Samo nekoliko minuta nakon što je na Fejsbuku izjavila da je slomljena i nesrećna, javila se Alanova snaha koja ih je spojila. Međusobno tješenje i dugi telefonski razgovori probudili su ljubav između dvoje ostavljenih ljudi u srednjim godinama.

„Sada mi je drago što se sve to tako desilo. Stalno mu govorim ’Nije li nestvarno što je tvoja žena otrčala u naručje mom suprugu, a mi na kraju završili zajedno?’“

Inače, Debora i njen bivši suprug Toni bili su u braku 33 godine. Kraj naizgled savršenog braka nazirao se kada su otišli na odmor na Malorku.

„Radovala sam se što ćemo provesti vrijeme zajedno, ali on je stalno bio nervozan i kucao poruke. Spavao je sa telefonom ispod jastuka, čak ga nosio u wc“

Tri nedjelje nakon što su se vratili u Britaniju on joj je saopštio da je više ne voli i da želi da se razvedu.

„Bila sam šokirana. On je bio moj najbolji prijatelj, moj suprug, otac moje djece“

Iako je Toni poricao da se viđa s još nekim Debora je od zajendičkog prijatelja saznala da je počeo da živi sa izvjesnom četrdesetdvogodišnjom Daun koju poznaje putem posla.

Nekoliko dana nakon toga Debora je stavila status na Fejsbuk u kojem je napisala da je očajna.

I moj svekar Alan je očajan“, glasio je komentar.

Iako nije ni znala ko je Alan ubrzo je čula da je to suprug žene koja sada živi sa njenim suprugom.

Prošlo je dosta vremena u dopisivanju i dugim telefonskim razgovorima prije nego što su izašli na večeru.

Toni i Daun su i dalje zajedno i kako kažu, srećniji su nego ikad, a Debora i Alan su već počeli da žive zajedno i planiraju zajedinčku budućnost.

Možda vam se svidi

Comments are closed.