Ostala trudna sa strancem i sada ga traži preko YouTube

0

Natalie Amyot iz Pariza bila je na odmoru u Australiji, a zadnji dan svog tromjesečnog boravka tamo imala je sex se s čovjekom kojega je upoznala tu veče. Kako navodi u videu koji je objavila na YouTubeu i Facebooku, sljedeće jutro već je bila na letu za Francusku, a nekako je uspjela izgubiti mobitel u kojem je bio broj Australca s kojim je provela noć.

Šest sedmica kasnije otkrila je da je trudna i sad preko interneta traži, kako tvrdi, oca svog djeteta.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Bila je to prekrasna noć. Zaljubila sam se odmah”, kaže Francuskinja te dodaje da nema porodicu pa moli ljude širom svijeta da joj pomognu u potrazi. “Ima pravo znati da će postati otac. Ali, ako on to ne želi, u redu je”, dodaje Natalie.

Video u kojem je objavila svoju potragu snimila je “na mjestu zločina”, kako kaže, na plaži u Mooloolabi u Australiji, na koju se vratila i pritom potrošila svu preostalu ušteđevinu. “Molim vas pomozite mi, dijelite video na društvenim mrežama”, poručuje Natalie i dodaje da je muškarac kojega traži visok oko 183 centimetra, “jako je sladak”, ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je.

“Nemam dugoročne namjere, ali s obzirom na to da ćemo imati dijete zajedno, možda bismo trebali pokušati”, kaže Natalie. (Haber.ba)