Opustio se ponovo: Dodik zapjevao s Miroslavom Ilićem

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poznat je kao ljubitelj dobre pjesme i ponekad svoje slobodno vrijeme u društvu prijetelja provodi na koncertima.

Tako je sinoć u beogradskom Sava centru proveo nekoliko sati na koncertu Miroslava Ilića, sa kojim Dodik ima i prijateljske veze.

U jednom trenutku Dodik je kratko zapjevao sa jednim od svojim omiljenih pjevača, prenose Argumenti.rs.

Podsjetimo, pojedini mediji sinoć su objavili da se Milorad Dodik nalazio u hotelu ispred kog je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića. Vijest je prenijela i novinska agencija Srna. Ali iz Dodikov kabineta su dematovali ove navode.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nije bio ni ispred ni u hotel “Kraun Plaza” u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, i nikakvo dovođenju u vezu njegove navodne ugroženosti sa ovim napadom nije tačno, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

“U vrijeme napada srpski član Predsjedništva BiH bio je u Sava centru na koncertu Miroslava Ilića i priče o njegovoj navodnoj ugroženosti nisu istinite. Aposlutno nije tačno da je na bilo koji način bila ugrožena njegova bezbjednost”, istakli su u Dodikovom kabinetu.

Možda vam se svidi

Leave A Reply