Općinski podsticaji: Sufinansiranje dijela troškova zakupa poslovnog prostora

0

Obavještavamo vlasnike obrtničkih radnji i preduzeća – d.o.o. koji su registrirali djelatnost i osnovali firmu na području općine Kakanj u 2014. i 2015. godini, a svoje poslovne aktivnosti obavljaju u prostorijama koje se nalaze na području općine Kakanj, na osnovu Ugovora o zakupu, da do 10.12. 2015. godine mogu podnijeti zahtjev za sufinansiranje dijela troškova zakupa poslovnog prostora.

Općina Kakanj će sufinansirati 20% ukupnog iznosa zakupnine za 2015. godinu, a maksimalan iznos sufinansiranja zakupnine je 1.000,00 KM.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Uslovi i kriteriji za ostvarivanje prava na podsticaje navedeni su u Programu utroška sredstava iz Budžeta Općine Kakanj za podsticaj razvoja poduzetništva i obrta za 2015. godinu (Program se može vidjeti klikom  ovdje).

Zahtjevi za ovu vrstu podsticaja mogu se preuzeti na prijemnoj kancelariji Općine Kakanj i sa neophodnom dokumentacijom predati na istom mjestu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji  broj 18, III sprat, zgrada Općine Kakanj, svakim radnim danom od 7:00 do 15:30 sati.  (Press Općine Kakanj)