“Ona je fina dama” – Mamić odlučio da na izborima podrži Kolindu Grabar Kitarović

Zdravko Mamić, bivši čelnik FK Dinamo, kojeg hrvatsko pravosuđe potražuje zbog izvlačenja novca iz tog kluba, izjavio je da će na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj podržati aktuelu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

I prvi put sam bio za nju. Mislim da je ona fina dama, poštena žena, poštena i časna predsjednica. Inače me ne zanima ni jedan političar, pa ni institucija predsjednika. Fućka mi se živo ko će na kraju biti na vlasti. Malo sam političara percipirao kao ljude koji su spremni za svoju domovinu i za svoje građane staviti život na panj. Takvih više nema – rekao je Mamić u intervju za sarajevsku Federalnu TV.

On je rekao da se ne osjeća kao bjegunac od pravde, jer, kako kaže, zna da mu je u Hrvatskoj učinjena nepravda, te dodao da je riječ o politički montiranom suđenju, piše “Tanjug”.

A on kaže da sada u Međugorju živi kao da će tu i ostati do kraja života.

Ipak, kaže, očekuje da će nepravosnažna osuđujuća presuda pasti na Vrhovnom sudu i dodao da zna da je “nemoguće potvrditi tu presudu ako ima i jedan promil morala, poštenja i uvažavanja prava”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply